CD IZDANJA JEVREJSKE OPŠTINE ZEMUN

Uporedo sa radom na objavljivanju knjiga, posvetili smo posebnu pažnju i razvoju naše CD i video produkcije. U vremenu kada se sve više koriste elektronski mediji, smatrali smo da je neophodno da radimo na razvoju produkcije koja pruža nebrojeno novih mogućnosti za naše predstavljanje.
Naše prvo multimedijalno izdanje vezano je za knjigu Jevrejska zajednica u Zemunu 1739 -1945. Zahvaljujući novim mogućnostima predstavljanja, dvojezično izdanje (sr/en) knjige, ima na CD-u skoro duplo više fotografija nego štampano izdanje a sadrži i vredan dokumentarni film o Jasenovcu. Multimedijalni CD, SASTANAK MALIH JEVREJSKIH ZAJEDNICA U SUBOTICI - 2007. bio je naš prvi pokušaj da se ovekoveči skup koji je označio početak novog pristupa razvoju saradnje između lokalnih zajednica. Dve izložbe o radu Jevrejske opštine Zemun, od 2000 do 2008., pripremili smo kao DVD film.
Sledeći značajni poduhvat bilo je objavljivanje multimedijalnog CD o Jevrejskom groblju u Zemunu pod naslovom ŽIVOT POSLE SMRTI. Ovaj multimedijalni CD, koji u sebi sadrži i dokumentarni film o našem groblju, značajni je doprinos turističkoj ponudi Zemuna. DRUGA REGIONALNA KONFERENCIJA JEVREJSKIH ZAJEDNICA I OPŠTINA HODMEZEVAŠARHELJ - 2008. održana u Mađarskoj, za sada je poslednje izdanje koje smo pripremili. Sva ova izdanja su vam dostupna ukoliko ste spremni da priložite skromnu donaciju za naš rad.

SPISAK SVIH IZDANJA JOZ

KUPOVINOM OVIH IZDANJA POMAŽETE RAD JEVREJSKE OPŠTINE ZEMUN
DETALJNIJE O POMOĆI